Crveni krst

U Čačku se 10. juna održalo međuregionalno takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda, stanja i oboljenja. Crveni krst Užica je osvojio dva prva mesta u kategoriji omladine i RPPSO i jedno treće mesto u kategoriji podmlatka i time se plasirao na državno takmičenje.
Učenice naše škole Sofija Gogić, Dunja Špijunović, Mina Ćitić, Dunja Krnjević učestvovale su u takmičenju prve pomoći u kategoriji omladine i osvojile prvo mesto, dok su Lena Špijunović i Vanja Jovanović osvojile prvo mesto u kategoriji RPPSO.
Bravo!

Gimanzijalci donirali osnovcima knjige za biblioteku

Danas su đaci naše škole bili u poseti OŠ „Aleksa Devojić” Sevojno, IO Krvavci. Tom prilikom donirali su knjige njihovoj školskoj biblioteci. Ugostili su ih direktorka škole i učiteljica Ljiljana Veizović sa učenicima trećeg razreda, koji su pripremili prigodan program. Sa učenicima su išli profesor Slavko Marković i profesor Igor Marjanović. ...(opširnije)

 
Promocija romana „Razbila nas zvečka”

Danas se u našoj školi održala promocija knjige ,,Razbila nas zvečka”, a predstavila ju je upravo njena autorka Tijana Sovilj sa gošćama Ružicom Dabić i Gordanom Danilović. Knjiga je namenjena upravo nama, priča o skupu realnih dešavanja mladih koje je naša autorka saslušala. Likovi su "živi", atmosfera realna, a svaka priča iskrena je ispovest nekog deteta. Osim Tijane, sve oči bile su uperene i u đake Tehničke škole „Novi Beograd” ...(opširnije)