Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


JUL052019
Dijalog za budućnost
kategorija: Gostovanja učenika

U Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine OPENS je u partnerstvu sa UNICEF-om organizovao Omladinski dijalog u okviru regionalnog programa Dijalog za budućnost. Konferencija koja je,27.06.2019. godine, okupila više od stotinu mladih ljudi iz čitave Srbije imala je za cilj jačanje poverenja u regionu kroz ostvarivanje dijaloga, preporuke u pogledu politika i delovanja na polju zajedničkih prioriteta, pri čemu se promoviše društvena kohezija i međukulturalno razumevanje.
Pored događaja u Novom Sadu, narednog dana održan je događaj u Palati Srbije u Beogradu. Zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Prijateljima dece Srbije, vodio se razgovar sa mladima o značaju građanskog vaspitanja i njihovom razmišljanju na koje sve načine mogu da razvijaju građanske vrednosti kod dece i mladih. Događajima su prisustvovali učenici trećeg razreda naše škole Mihailo Todorović i Petar Mojsilović, a u Beogradu su im se pridružile drugarice Sara Vukašinović i Marija Vulević, takođe učenice naše škole.
Projekat koordinisala školski pedagog Užičke gimnazije Emilija Stanković sa Draženom Zacerom, Prijatelji dece Srbije.


Autor: Petar Mojsilović, predsednik Učeničkog parlamenta


12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"
31. maj. Javni čas ruskog jezika
29. maj. Poseta Narodnom pozorištu u Beogradu
29. maj. Walt Whitman 200
28. maj. Igor Topalović drugi na Srpskoj hemijskoj olimpijadi
21. maj. Likovna izložba u holu škole
20. maj. Republičko takmičenje iz hemije