Enjoy the Journey Udžbenici za školsku 2019/20. godinu Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


SEP282019
Evropski dan jezika 2019.
kategorija: Aktuelnosti u školi

26. septembar - Evropski dan jezika, obeležen je ove godine dvema aktivnostima. Prva je bila tzv. 'poezija na kamenu' u okviru koje su učenici drugog i trećeg razreda oslikali kamenčiće i na njima ispisali stihove svojih omiljenih autora na pet jezika: srpskom, engleskom, nemačkom, španskom i francuskom. Na kamenju su se našli i stihovi Volta Vitmana, Lorke, Žaka Prevera, Hajnriha Hajnea, Čarlsa Bukovskog, Roberta Frosta, ali i Desanke Maksimović, Jovana Dučića, Vaska Pope itd.
Druga aktivnost je bila Word Tree - poster sa najlepšim rečima na svim jezicima koje učenici znaju. Na ovom neobičnom drvetu našle su se reči na italijanskom, norveškom, mađarskom, rumunskom, korejskom, turskom i mnogim drugim svetskim jezicima.

Autor: Stručno veće za strane jezike


06. oktobar. Istraživanje gimnazijalaca o vodi
26. septembar. FLEX radionice
17. septembar. eTwinning nacionalne oznake kvaliteta
30. avgust. Početak nove školske godine
05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"
31. maj. Javni čas ruskog jezika