Užbenici koji će se koristiti u nastavi u 2023/2024. godini Prijava za prijemni ispit u specijalizovanom odeljenju Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima za upis u sportsko odeljenje Raspored zvonjenja Raspored izdavanja sportske sale Osiguranje - predugovorna informacija Zahtev za naknadu štete - nezgoda Osiguranje - tabela invaliditeta Posebni uslovi za osiguranje učenika Opšti uslovi za osiguranje lica Individualno praćenje postignuća učenika Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU


JUN162023
Poetry for a Sustainable Future 2023
kategorija: Aktuelnosti u školi

Završna aktivnost u okviru međunarodnog eTwinning projekta 'Poetry for a Sustainable Future', u kome Užička gimnazija učestvuje od 2019. godine, bila je priprema digitalne antologije pesama srednjoškolaca iz Treleborga - Švedska, Kilisa - Turska, Kjaravale Čentralea - Italija i užičkih gimnazijalaca. Zbirka pesama nastalih tokom ove školske godine, kojom se promoviše 17 ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih Nacija, ilustrovana je fotografijama kojima su učesnici projekta predstavili gradove u kojima žive.Ova lepa antologija može da se pogleda na https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning/projects/sustainable-poetry-2023/twinspace/pages/sustainable-poetry-anthology-2023 . Pripremljen je i video sa pop-up poetry događaja održanog 21. marta 2023. povodom Svetskog dana poezije https://www.youtube.com/watch?v=CYbc9Gbrn6s.
U projektu je učestvovalo dvadesetak učenika prvog, drugog i trećeg razreda i bio je veoma uspešan uprkos ozbiljnim problemima sa TwinSpace platformom.

Autor: Svetlana Gavrilović


22. novembar. Najava aktivnosti
16. novembar. Best in English 2023
13. novembar. Dan pobede u Prvom svetskom ratu
07. novembar. Fond "Života Vranić"
01. novembar. Impresionizam - ugledni čas iz Likovne kulture
26. oktobar. Maturantska ekskurzija
18. oktobar. Odgovor na krizne situacije
17. oktobar. 50 godina od smrti Ingeborg Bahman


 

Upis bivših maturanata
na fakulteteIzložba radova maturanataEvropski dan jezikaEmisija "Tačke gledišta"Emisija "U centru pažnje"
TV5 UžiceNacionalna platforma
"Čuvam te"
za prevenciju nasilja