Konačni rezultazi za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku za školsku 2021/21.god. Prijava za prijemni ispit u računarsko i sportsko odeljenje Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima Obaveštenje o upisu u IT i sportsko odeljenje, prijemni i završni ispit Pripremna nastava iz matematike za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Raspored pisanih provera Raspored za profesore I i III razreda Raspored za profesore II i IV razreda Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2020-21 Pravilna upotreba zaštitnih maski (LINK) Preporuke za prevenciju COVID19 Preporuke za decu - COVID19 Simptomi COVID19 Kontakti instituta, zavoda za javno zdravlje,škole Udžbenici koji se koriste u Užičkoj gimnaziji Anketa - izbor modela nastave Uputstvo o merama zaštite Stručno uputstvo za organizovanje nastave Prijava za upis učenika u srednju školu Izborni paketi za prvi razred Primeri dozvoljenih kalkulatora za prijemni ispit Sportsko odeljenje u Užičkoj gimnaziji Izmena Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/20.godinu Obaveštenje za učenika o učenju na daljinu Poziv za javnu nabavku II razred Konkursna dokumentacija za ekskurziju II razreda Poziv za javnu nabavku Konkursna dokumentacija za ekskurziju IV razreda Enjoy the Journey Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC022020
Priča za medije o privatnom muzeju, zbirci ili kolekciji
kategorija: Aktuelnosti u školi

U proteklih 8 godina moja sestra Aleksandra trenirala je atletiku. Za to vreme, osvojila je 115 medalja i 16 trofeja. Rezultati njenog uspeha u atletskoj karijeri krase police u našoj porodičnoj kući u Užicu.
Svoj put započela je u atletskom klubu “Užice”, gde je i osvojila najveći deo nagrada. Prvi trofej osvojila je na trci u Beogradu. To je trofej simpatičnog oblika – oblika vrapca. Najveći trofej njene kolekcije jeste osvojen u trci u Danilovgradu, a trofej iz trke u Prnjavoru ima poseban značaj kako za nju, tako i za nas. Tada se, sa svojih 12 godina trkala sa devojkama od kojih je jedna imala preko 20 godina. Pored toga, desila se nezgoda u toku trke, jer je ulica po kojoj je trčala bila veoma strma i neravna. Takođe, bila je i mokra što je rezultiralo time da se pokliza i padne. Naravno da odustajanje nije bilo opcija, tako da nije dozvolila da joj to skrene misli sa cilja. Mnogo rada, truda i napora se isplatilo i Aleksandra je osvojila prvo mesto.
Jedna od posebnih medalja jeste ona koju je osvojila u Ribarskoj banji. Tada je svojom pobedom postala prvakinja Srbije u brdsko-planinskom trčanju i dala svoj prvi intervju. Veoma važne medalje su i one sa trka iz Sremske Mitrovice i Beograda gde je postavila nove državne rekorde. Kasnije je svoj put nastavila u atletskom klubu “Mladost” gde je nastavila sa osvajanjem medalja.
Nakon dugih 8 godina odlučila je da atletiku ostavi po strani i da se posveti nekim drugim stvarima, što ne znači da se njoj nekad u budućnosti neće vratiti.

Domaći zadatak iz likovne kulture na temu Naručioci i dela - muzeji,zbirke,kolekcije-nastavnik B.Spalović


Autor: Tijana Jovanović III1


22. jun. Poetry for a Sustainable Future eTwinning projekat
21. jun. Rezultati DELF ispita
16. jun. DSD ispiti 2021.
09. jun. Trapped
25. maj. Državno takmičenje iz matematike
24. maj. Okružno takmičenje iz srpskog jezika
21. maj. Pohvala za likovni „doživlјaj“ Stare crkve
21. maj. FORMIRANO IT ODELJENJE U UŽIČKOJ GIMNAZIJI